Om oss

Carbomix AS


Carbomix AS ble etablert 31.01.2019, og er en del av Strømberg Gruppens påbygger divisjon.

15 mai 2019 signerte Carbomix AS og CIFA Aps en eksklusiv importavtale for CIFA sine produkter til Norge. CIFA er en av Europas ledende produsenter av utstyr til betongbransjen og leverer alt fra blandeverk, tromler, pumpemiksere, betongpumper, spesialpumper til tuneller og former til mange forskjellige formål.

Vårt hovedfokus er å gi kundene tilgang til CIFA sine kvalitetsprodukter, god deletilgang, teknisk support og et godt servicenett. Carbomix har sentrallager for deler, hvor vi har hovedfokus på CIFA original deler.

Vårt langsiktig mål er å bli en viktig og foretrukket leverandør til det norske markedet. Forhandle gode produkter av høy kvalitet, høy grad av service og være pålitelige ovenfor våre kunder.

​Vi på Carbomix er meget stolte av våre produkter. Våre kunder opplever oss som svært konkurransedyktige når det er kvalitet, funksjonalitet og totalpris i produktets levetid. Vi leverer CIFA kvalitetsprodukter og tilbyr samtidig service og oppfølgning på ettermarked, slik at du som kunde skal være fornøyd med både produkt og kundebehandling både i dag og i fremtiden

Velkommen som kunde hos Carbomix AS.